onsdag den 11. april 2012

PET gik efter Sohn

BT er igen ud efter spøgelser, og slettet dokumenter, med artiklen PET gik efter Sohn.

Jeg er personlig ligeglad med om, Ole Sohns dokumenter er væk, men nu smider jeg igen, mine tanker ned på, hvad jeg tror der er sket.

Jeg tror at i 1996 har der siddet nogle PET top folk og politikere, og snakket om hvad man skulle gøre med alle de personfølsomme oplysninger, på forskellige politikere og sikkert også forretningsmænd.
De er blevet enig om at gøre op med den kolde krig, og fjerne alle irrelevante oplysninger, lige meget om det var forældet eller ej. Med andre ord, de fjernede ting, som ikke længere kunne bruges, på offentlige personer, som ikke længere sås som en trussel.

Grunden til at det er så stor en sag i BT nu er:
1. BT har fundet noget man kan skade, både den nuværende og den tidligere socialdemokratiske regering, som var populær.
2. der sidder en flok kold krigs forskere og surmuler, fordi nu er det lidt mere bøvlet for dem, at finde noget at forske i. kold krigs forskere er en flok liberalister, som ser røde spøgelser alle steder, og kold krigs forskning er deres måde at holde fast i, hvor farlige kommunisterne stadig er, selv om der kun er 2 kommunistiske styrer tilbage.
3. Oppositionen har fundet noget at brokke sig over, selv om at de selv har haft 11 år til selv at gøre noget ved sagen. Det har jo været normalt kendt, at man slettede oplysninger i PET, det kan vel for pokker da ikke komme bag på nogen. Det er jo bare fordi at vi har fået en minister nu, som er blevet slettet fra PET, at det er blevet interessant.

Spionage foregår stadig, men nu kalder vi dem journalister, vi har ikke brug for samme omfang af spioner som vi havde engang, da alle de interessante nyheder bliver sendt ud i de forskellige medier og internettet, og resten bliver fundet via cyperwarfare, det vil sige at man hyre folk til at hacke sig ind på interessante computernetværk, og få oplysninger på den måde. Og skal vi også nævne alle havde spioner under den kolde krig, den kolde krig var en stor informations krig, men det eneste vi er interesseret i er kommunistiske spioner, fordi de tabte den kalde krig, hvad med dem der spionerede for USA og England?

Kom nu over den kolde krig, lige meget hvad de vil have jer til at tro, har Danmark ikke taget stor skade, og vi kan kun takke kommunisterne for det socialsamfund vi har i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar