mandag den 9. april 2012

Medie: Bahrain nægter at udlevere sultestrejkende dansker

Nu har vi en dansk statsborger der sultestrejker, fordi han er imod det Bahrainske styre. som man kan læse på BT Medie: Bahrain nægter at udlevere sultestrejkende dansker

Lad manden dø, han har ikke noget med Danmark at gøre, han har selv valgt at tage til Bahrain, for at kæmpe for demokrati, han bliver anholdt for opildne befolkningen, til at destabilisere landet og kræve demokrati. Folk tror at demokrati er noget man bare får. I Danmark tog det over 200 år for at få det demokrati vi kender i dag. Det tager tid, og vi må vente i tålmodighed, til folk har vendt sig til det.

Hvad er demokrati? Demokrati er hvor det er de magtbegærlige bestemmer, og det er de dumme der bestemmer hvem det skal ind, det kræver kun 50,01% af stemmerne, til at få magten, og gennemsnits IQ'en er alle IQ'er lagt sammen, og delt med antallet af folk det er taget fra, det vil sige at gennemsnittet er lige midt i mellem, det vil sige 50% er dummere end gennemsnittet, og det er dem der bestemmer hvem der skal side på magten.
Som en klog mand engang sagde. Demokrati er ikke perfekt, men det er den bedste løsning i øjeblikket.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar