søndag den 15. april 2012

Landsmøde: Thor skal tæmme rebellerne

BT har idag sat op en debat om de unge sf'er. original hjemmeside.

Vi bliver spurgt om, hvad vi syntes om den nye generation af sf'er.

min mening er ret simpel, det er på tide at sf kommer videre fra betonkommunisme, og bliver et socialistisk folkeparti, og ikke et socialistisk brokkeparti.

hvis vi vil have betonkommunisme har vi enhedslisten, hvis vi vil have socialt parti har vi socialdemokraterne,vi har brug for et parti i midten, og det er der socialistisk folkeparti skal finde en mellem vej, fløjene skal samles på midten og lave en socialfolkelig politik, det er den eneste måde de kan overleve på.

Men problemet er, at mange af deres vælgere er eller har været kommunister, og derfor er der mange der smutter til enhedslisten. Det SF nu skal finde ud af er, hvordan man lægger sig i midten, sådan at folk der ikke er helt enige med, enhedslistens kommunisme og socialdemokratiske liberalistiske, kurs kan gå over til SF som har en mellemvej, og det er det den unge generation prøver at lave, men så har vi problemet med alle de gammelkommunister som har stemt SF i lang tid fordi de ikke var for glade med DKP's metoder.

Politik er som at sejle, nogle gange gynger skibet når man lægger ny kurs, men når kursen er sat retter skibet op igen, men hvis du krænger for hårdt kæntre skibet. lige nu er SF ved at sætte ny kurs, nu er det op til styrmanden og kaptajnen, at de ikke drejer for hurtigt og for hårdt.

Jeg tror Möger er istand til at finde den rigtige vinkel, så de ikke kæntre, men jeg er bange for at baglandet vil prøve at få fat i rettet, så det tager længere tid at få den sat på ret kurs, og i den tid vil der være en masse uro i skibet, og passagerne vil forlade skibet, fordi de er utrygge.

En besked til baglandet fra mig af, lad ledelsen bestemme kursen, og så kan i jo gå fra bord, hvis ikke de styre der hen i vil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar